Scavolini | Living

Comfort, luxe en efficiëntie

Ontzettend trots zijn wij als Van Wijk Keuken en Bad om onszelf de eerste en de enige keukendealer van Scavolini in Nederland te mogen noemen. Naast keukens is Scavolini ook sterk in producten voor in huis.

Scavolini is wereldwijd erg bekend, maar nog niet in Nederland. Dit merk straalt klasse uit, elegantie, luxe en comfort. Denk aan innovatieve opbergsystemen, ruime gaderobekasten, boekenkasten, tv meubels. Ook Laundry en de bijkeuken zijn geen onbekend terrein voor Scavolini. 

Scavolini werkt samen met de grootste architecten van de wereld en met merken zoals Diesel en Ferrari. 

Scavolini - Gaderobe

Met de Scavolini gaderobe lijn wordt u voorzien van ruime stevige kasten. Daarnaast zijn ze ook nog eens stijlvol en kunnen ze jaren lang mee. 

 

 

 

Tv meubels

Door de jarenlange ervaring met hangkasten in keukens is Scavolini uiterst geschik voor de productie van wand-tv-meubelen. 

Design, kleur en kwaliteit een samenspel van belangrijke eigenschappen.

Diverse designs en maten voor u beschikbaar! 

Boekenkast

Boeken of andere spullen willen opbergen? 

Dat kan nu in stijl met de prachtige lijn van Scavolini. U kunt zelfs u hele huis in dezelfde stijl inrichten. Diverse keuken modellen ook beschikbaar voor kasten. Berg u spullen veilig op met de moderne of klassieke lijn van Scavolini. 

Thuiswerk plek

Veel thuis aan het werk? Met de indelings mogelijkheden van Scavolini kunt u heerlijk thuiswerken met fijne meubels en kunt u uw documenten en spullen netjes opbergen. 

Sparren over de mogelijkheden? Wij denken graag met u mee. 

Loundry

Scavolini voorziet ook in een nieuw concenpt 'loundry'. Uw washok heeft er nog nooit zo mooi uitgezien! 

Benieuwd naar de rest van het assortiment van Scavolini?

Kijk snel verder naar de kitchen,- & badkamer collectie

Please publish modules in offcanvas position.