• 0164 680900
  • dinsdag t/m zaterdag

Wordt aan gewerkt:

Installatie:

Installeren moet door een vakman gebeuren het is vakmanschap.

Het installeren van een keuken of badkamer is puur maatwerk. Op papier kan alles er nog zo mooi uitzien, het eind resultaat moet goed zijn. Bij Van Wijk Keuken en Bad geen zorgen. Wij hebben het vakmanschap in huis om alles feilloos en tot op de millimeter nauwkeurig te installeren. Niet alleen het plaatsen van de keuken en of badkamer maar, ook de aansluiting op water, gas en electra kunnen wij verzorgen. Zo heeft u nergens omkijken naar en met de zekerheid dat alles tot in de puntjes geregeld is. Want als, ondanks alle zorgvuldigheid, er toch iets mis mocht gaan dan lossen wij het snel voor u op.

Van Wijk Keuken en Bad in Lepelstraat is niet voor niets al meer dan dertig jaar een begrip in de regio. Wij hebben een groep van vaste klanten - soms al meerdere generaties - waarvoor wij al jarenlang alles op het gebied van keukens en sanitair leveren en plaatsen.

Service en vakmanschap staan bij ons hoog in het vaandel met aandacht voor de wensen van de klant. Wij vinden het dan ook vanzelfsprekend belangrijk u ook goed te adviseren over de installatie en deze u aan te bieden.

Kortom: Perfecte plaatsing uiteraard met garantie!

Tot ziens bij Van Wijk Keuken en Bad te Lepelstraat!

┬ę 2015 Van Wijk Keuken en Bad. All Rights Reserved.